
Kiełbasa Krakowska 1kg od Wędliny z Burzyna !

Opis

KIełbasa Krakowska
(produkt w osłonce białkowej niejadalnej)
1 kg (ok 1 - 1.2 kg) (produkt cięty z całości)
skład: ze 120g surowca wyprodukowano 100g produktu gotowego: Schab wieprzowy, przyprawy naturalne, sól peklująca E-250, białko sojowe, E-407, fosforany E-451, maltodekstrtyna, izoaskorbinian E-316, e-331, błonnik sojowy. Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, mleka, jaj, glutenu.
Kiełbasa Krakowska wędzona na drewnie bukowym i olchowym w tradycyjnej wędzarni z paleniskiem pod produktem. Surowiec pochodzi z Polskich gospodarstw. Czosnek polski uzyskujemy z własnej plantacji.
Jesteśmy malutkim zakładem który cieszy się poparciem wśród Klientów. Produkujemy w przedziale od 100 kg do 300 kg wyrobów dziennie. Głównie dla lokalnych odbiorców. Ze względu na spore zainteresowanie z innych zakątków Polski wychodzimy z propozycją zamówienia produktów online z dostawą do domu.
Kiełbasa pakowana VAC